У Дніпрі підірвали будинок, де знаходиться офіс відомого політика

21 липня, близько сьомої ранку, в Дніпрі стався вибух по пр. Яворницького, 25. У цій будівлі розташовується офіс політичної партії «Україна без олігархів» відомого місцевого політика Максима Голосного. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на «Наше Місто».

За інформацією, у водостічній трубі знаходився саморобний вибуховий пристрій.

Власник 2-3 поверхів будівлі Юрій Симонов розповів, що на момент вибуху там нікого не було, тому обійшлося без постраждалих.

“Ніхто не постраждав. У моїх приміщеннях все в порядку. Вибуховою хвилею вибило вікна в офісі на першому поверсі. Там весь час ведуться будівельні роботи, хто власник, я не знаю. Поки все, що я можу сказати, що вибух може бути пов’язаний з політичними мотивами, з політикою. У нас далеко не кожен день відбуваються такі події. Поки все в якомусь стані дисонансу. Більше мені нічого коментувати. Не розумію, що відбувається, не хочу коментувати», – сказав він.

Юрій Симонов підтвердив, що на 2-му поверсі знаходиться офіс політичної партії «Україна без олігархів».

Зазначається, що «Україна без олігархів» – політичний проект Максима Голосного, який став широко відомим як автор білборда про бабу і кота (Взнала, что онук голосував за «Регіони», переписала хату на кота – ред.). Довго час він очолював с. Єлизаветівка в Петриківському районі, неодноразово балотувався в народні депутати. Зараз на нього зареєстрована ПП «Україна без олігархів», яка до квітня 2021 року називалася «Команда Дніпра».

Автор: Людмила СЕРГІЄНКО

Коментувати