Максим Голосний: “Я єдиний мобілізований голова партії”

“…Сьогодні спіймав себе на думці, що я, напевно, єдиний, хто був мобілізований в статусі голови політичної партії (“Україна без олігархів”)

Наскільки я знаю, мене мобілізували в перший день війни за прямою вказівкою впливових працівників СБУ, що кришували та кришують газові схеми в регіоні.
План був простий і розрахований на мій переляк та дискредитацію через банальну втечу з країни, оскільки я не служив у ЗСУ та не маю бойового досвіду. Але я не злякався і ВОНИ впали у ступор 🙂

Сьогодні коли зачитували наказ про відправлення на фронт, я знову не злякався. Помітив, що старший офіцерський склад старався не дивитись мені в очі. Багато хто з мого підрозділу сьогодні згадав мою критику на адресу керівника підрозділу та відповідальних офіцерів за відсутність КМБ та регулярних бойових стрільб для мобілізованих.

Сьогодні, коли зайшов здавати дощовик, у кімнаті старшини побачив велику кількість набоїв до АК, які буквально впираються у стелю. Відразу згадав відмазки підполковника про відсутність набоїв для навчальних стрільб. Прийде час і військова прокуратура досить ретельно перевірить діяльність таких відповідальних осіб у тилових підрозділах, які навмисно як могли послабляли обороноздатність .

Я в жодному разі не жаліюся  – лише констатую, бо хочу, щоб Ви зрозуміли: я мав всі шанси залишити Україну в найкрутіші для неї часи, але свідомо не зробив цього, щоб бути прикладом на кожному етапі цих історичних подій. По переду у мене новий доволі цікавий етап життя, який я по можливості теж буду максимально висвітлювати.

Дякую всім небайдужим, які переживають, та підтримують”.

Максим Голосний

Коментувати